Morsmorsruta och morgonmys

Ett par bilder till på mormorsrutefilten.
Jag är så nöjd med den! Både färgerna och storleken. Alldeles lagom att ha över benen t.ex.

mormmorsrutefilt1

mormmorsrutefilt2

mormmorsrutefilt3

Invigt den har jag också: den värmer skönt!

morgonm1

Så här kan det se ut en söndagsmorgon här. 🙂
Det är bara Michelin som inte vill vara med i sängen. Han kommer gärna och myser en stund när de andra gått, han tycker om lugn och ro. Och det kan man väl förstå med tanke på hur hans första tid i livet var: han och 39 andra katter i en väldigt, väldigt, väldigt liten stuga…

morgonm2

Och jag är glad, för natten till söndagen sov jag i Riktiga sängen och det gick bra! De senaste 2 månaderna har jag sovit i gästrummet/kontoret för den sängen är mycket hårdare och det funkar bättre för ryggen. Resten av kroppen hatar det dock och jag har så ont på morgonen och är ännu stelare än vanligt.

Vi får se hur det går, om jag får varva med att sova i hårdsängen – jag skulle tro det. Men jag provar med mjuksängen först, i alla fall. Om jag så bara kan sova en del av natten där så vore det underbart.

När jag var liten, ja ni vet, way back på sjuttitalet – nittonhundrasjuttio, då tyckte jag att år 2000 och allt bortom det, ojoj det var lååångt fram i framtiden det. Och vi skulle alldeles säkert ha det ungefär som The Jetsons. Nu är det ju inte riktigt så, och jag väntar fortfarande på att man ska kunna skaffa sig en ny kropp. Bara flytta över huvudet, plopp tjong klick.

Det vore grejer, det.

8 reaktioner på ”Morsmorsruta och morgonmys

  1. Ja det har i alla fall blivit lite bättre. Numer kan han t.o.m. visa sig när det kommer besökare, förut gömde han sig då. 🙂

   Men det spelar ingen roll egentligen – han får göra som han själv tycker känns bra. Ingen press. En del katter är blygisar, och det får man ju vara.

   Rally sköter in-your-face-rollen här i huset, haha. 🙂 Han är som en hund och ska hälsa på och spana in ALLA som kommer.

   Gilla

 1. Filten blev ju himla fin! Så fiffigt sätt att bli av med lite restgarner. Jag tycker aldrig att jag har garner som stämmer varken i färg eller kvalitet, men jag får kanske omvärdera det!

  Gilla

  1. Ja och det är ju bara att virka på, den blir så stor den blir eller så stor man orkar göra den.

   Jag valde bort gult som jag tog med först, för det stack ut så väldigt. Annars är det mest bara att ta fram resterna och lägga dem i en hög. Det man tycker sticker ut på fel sätt, plockar man bort. Sen är det bara att sätta igång. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s