På besök i gamla hemtrakter

blom

Igår for jag norrut några mil och spenderade dagen hemma hos min syster. Såå roligt, för det var länge sedan vi sågs och vi ses alldeles för sällan. Vilket ju är urfånigt för det är inte mer än 10 mil mellan oss, men vardagen har ju en förmåga att komma i vägen. Det är i alla fall alltid lika roligt när vi väl ses. 🙂

harry

Jag fick äntligen träffa Harry & Larry igen. Detta är Harry. En väldigt, väldigt speciell kille. 🙂
Han satt länge och såg mig i ögonen och funderade över vad jag var för en typ, sen nosade han mig i håret en lång stund och undersökte noga mitt ansikte med både ögon och tass. 🙂
Alldeles ljuvlig är han!

harry2

harry3

Nåt av det roligaste Harry vet är att apportera en papperstuss. Man kastar, han hämtar och lägger den vid ens fötter. Om och om och om igen. 😀

goran

Vackra Göran fastnade också på bild!

hagt

Vädret var underbart och vi satt ute den mesta tiden. Det bjöds på stekt fläsk med potatis och löksås till lunch (gudagott!!) och sen drack vi kaffe och mumsade glass.

glass

blom2

En del stickat blev det också.

mack

Jag hade sån tur att systerdotter B och hennes fina, fina rottiskille kom förbi också. Såå roligt!

kattern

Väl hemma igen satt jag ute ganska länge, det gäller att njuta av solen och värmen när de väl dyker upp. Senare på kvällen tog Chrille och jag varsin pizza (varianten från Icas frysdisk, helt ok när man inte orkar fixa i ordning nåt) och åt ute. Kvällen var riktigt, riktigt skön. Det åskade lite en kort stund, men det kom aldrig något regn.

filmlista

Chrille satte ihop en lista på filmer som jag inte sett och som han anser att man absolut måste se. 🙂
Kvällens film blev No Country for Old Men och ååååh så bra den var!!
Helt vild och galen och med så där knäppa, helt random konversationer som jag älskade med Fargo-serien. Och så är ju Tommy Lee Jones med och han är en av mina absoluta favoritskådespelare. Javier Bardem var också helt suverän.

rallyk

Jag har ett par filmer jag bestämt att vi ska se också, som Chrille inte har sett: Cinema Paradiso och The Station Agent (i vilken Peter Dinklage som spelar Tyrion i Game of Thrones har huvudrollen). Min älsklingsfilm, och högt upp på min måste-se-lista, Amélie från Montmartre har jag redan visat för honom (och han gillade den mycket, kul!).

fruk

Idag.., ja jag hade många saker på min att-göra-lista för idag, men det blir nog inte så mycket.
Ryggen jävlas. Värker och hugger och är allmänt dra-åt-h*lv*te. Humöret är inte på topp.

qvick

Jag tror jag mest ska sitta i solen och bara.., sitta där. Jag ska till bibblan när de öppnar och hämta boken jag beställt: Sinnessjukhuset : bilder ur psykiatrins historia av Vanna Beckman. Ser mycket fram emot att läsa den.

koft

Sitta ute idag betyder yllekofta och raggsockor på, men det är skönt ändå.

4 reaktioner på ”På besök i gamla hemtrakter

  1. Vilken fin lista på filmer, jag såg flera jag har sett som jag gillade, så jag hoppas verkligen att du gillar dom också:)

    vilken härlig dag, du verkar ha haft. Lite synd att ni ses så sällan, men det verkar inte spela någon roll, av bilderna att döma:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s