Det är då som det stora rashatet rullar in

Lars Lindström, krönikör på Expressen, skriver så bra så bra i sin senaste krönika: Det är då som det stora rashatet rullar in. Läs! Läs, läs, läs!

Ett par citat:

”SD-politiker som Björn Söder drar sig inte för att skylla de fruktansvärda morden på Ikea på Sveriges invandringspolitik. Han vet givetvis vet att dödligt våld har minskat kraftigt i Sverige sedan 1990-talet – trots det SD kallar ”massinvandringen” – men det struntar han fullständigt i. Han vill bara hetsa mot invandrare.”

*

”Men den som kopplar dödligt våld i Sverige till en ökning av antalet utrikesfödda har fel, då antalet mord och dråp i Sverige minskar. De senaste tio åren har vi haft 87 om året, medan det 1990-2000 var i genomsnitt 100 fall om året av dödligt våld. Det vet Björn Söder, men han vill bara hetsa.

Tittar man på statistiken visar det sig att 95 procent av alla utrikesfödda aldrig är dömda, eller ens misstänkta, för något brott. Det vet Björn Söder också.”

Så bra skrivet och jag håller med om vartenda ord.

 

En reaktion på ”Det är då som det stora rashatet rullar in

  1. Det är otäckt när mörkerkrafterna gör anspråk på ett enstaka vansinnedåd för att främja sina egna positioner. Och alla som har läst historia, eller för den delen läst tidningar de senaste åren vet ju att deras s k ”lösningar” bara leder till mera våld och förödelse!! Nej, mindre (mycket mindre) Björn Söder och mera av de goda krafterna i samhället!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s