Fisk i ugn

fsk

Ugn: 200 grader

Vit fisk (torsk, kolja, pollock e.d.), 400-500 g
Créme fraiche, 2 dl
Stark senap, 2 msk
Riven ost, 1 dl
Persilja, 2-3 msk
Salt
Peppar
Gurkmeja

Lägg fisken i en smord form.
Blanda ihop övriga ingredienser och bred ut röran över fisken.
Grädda i ugn ca 20 minuter.

Jag åt kokt potatis och ärtor till.
Gott!

Annonser

6 reaktioner på ”Fisk i ugn

  1. Jag har glömt att tacka, men gjorde rätten samma dag (eller dagen efter?) du la ut den… Passade så himla bra eftersom jag tagit upp ett fiskblock, men ännu inte bestämt vad jag skulle göra med det 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s