Liten paus

qv

Ja det blev visst en liten paus, helt oplanerat. Och flera rara själar har hört av sig och undrat om jag slutat blogga. Vad ni är gulliga!!

Nej, jag blir nog aldrig tyst 😉 men ibland är det så mycket som händer att bloggen inte hinns med. Orken räcker inte till ibland.

katterna

Jag tränar på, varannan dag överkropp och varannan dag underkropp. Hittills har det mesta gått över förväntan men en del övningar har jag fått plocka bort för att ryggen inte klarar dem ännu. Gruppgympan fick jag tyvärr också ge upp; ryggen klarade inte knixandet där, tyvärr. Det är vridmoment ”på mitten” (alltså korsryggen) som min rygg tycker allra sämst om. I styrketräningen är det mycket mer kontrollerade rörelser, det är nog därför det går bättre.

trn

Styrketräningen ÄLSKAR jag! Jag ökar inte vikterna fort inte, men lite lite i taget så..!

Extra extra roligt är det dom pass då jag och Chrille tränar tillsammans. 🙂

trn2

Första veckan på lchf gick jag ner 2 kg. Andra veckan 1,2 kg. Så 3,2 kg på två veckor nu.
Och bäst av allt: jag mår så BRA!

calli

Stickandet går framåt och tillbaka och sen framåt igen. Jag hade bara en ärm + framkanter kvar på Calligraphy cardigan men var inte nöjd, så jag repade upp och började om.

katterna

Det händer bra saker nu, riktigt bra saker. Men vad det är väntar jag lite med att berätta. 🙂

12 reaktioner på ”Liten paus

  1. Låter gott .Skönt att du känner vad som är bra och inte bra med träningen.Annars lätt att ta i och göra allt när man kommit igång.

    Gilla

    1. Ja man vill ju så gärna när det är så kul, men jag är väldigt rädd om ryggen och inställd på att få den bättre så jag tar det lugnt och känner verkligen efter.

      Gilla

Lämna en kommentar