Skit, konst på hög och nr 26

Jag säger det ofta men det tål att sägas igen: jag har så otroligt fina vänner i mitt liv och jag är så oerhört glad och tacksam för att det är så!

När jag vaknade igår och öppnade dörren ner till källaren, för jag hade tänkt köra en massa grejer till tippen, mötte mig en lukt och en syn man INTE vill möta där: avlopp. Läckt över hela källargolvet.

Känslan då alltså…
Jag är så trött och så sliten och så stressad ändå liksom.

Nå. Jag ringde bonden som är min hyresvärd och han kom direkt och han var verkligen toppen. Han fixade med allting, allt jag behövde göra var att hjälpa killen med slamsugarbilen att spola och hälla vatten och lite sånt, så de kunde försöka klura ut hur rören går o.s.v. Resten fixade bonden. Nu är sakerna som blev förstörda (som ju ändå skulle till tippen så det gjorde ju inget) bortförda och källaren skurad och skrubbad och så även hallen här (enda nedgången till källaren är här inifrån lägenheten) och jag är otroligt tacksam för det.

Själv blev jag räddad, ”kidnappad” iväg på utflykt, bad och middag av underbara A och fick en jättehärlig eftermiddag och kväll. ❤

Trots att jag bor så nära har jag aldrig varit på Kvarnstorpshögen förut. Det var mäktigt med den utsikten i 360 grader! Konsten var också rolig att se. Rekommenderar ett besök om du är i närheten. Här kan du läsa mer.

Vi hamnade sedan i Svennevad och det blev ett dopp i Sottern. Dopp nummer 26 denna sommar. 🙂

Dagen som började med skit, kaos och panik blev jättejättefin tack vare A. Så, så tacksam!

Nu hemma igen och funderar på…var jag ska bada idag. 😀

7 reaktioner på ”Skit, konst på hög och nr 26

 1. Skönt att det ordnade sig. Det där med krånglande avlopp är ett helvete. Vi hade ofta stopp i gamla avloppsledningar utanför Ystad; det gjorde en nästan g a l e n!

  Gilla

  1. Ja det är en konstant stressfaktor, det att det alltid småkrånglar lite och man vet aldrig om det bli stopp eller inte. 😦

   Gilla

 2. Så skönt att det ordnade sig med läckan.
  Konstverken såg roliga ut 😀 Lägger det på minnet för en ev. utflykt 🌞🚘

  Gilla

 3. Ja men där har vi ju inte varit i år. Än. Besökte högen senast bara ett par veckor efter att lillebror fötts. Jag och storebror tog trappan. Han hade ju precis fyllt två och jag räknade med mååånga pauser på vägen upp, men han tågade på. Jag tågade efter -vågade ju inte låta honom gå själv i så lång trappa.
  En av oss var mest halvdöd när vi kom upp. Det var inte tvååringen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s