Tankar en onsdagskväll

Jag måste sluta fota med mobilen, det blir verkligen inte bra bilder…

Stickar på beställda raggsockor och lyssnar på musik.
Under bordet ligger Qvick och tuggar på ett ben.

Jag har varit ledig idag och det firade jag först genom att sova precis hela förmiddagen. Jag försöker vänja mig av med tankar som att det är slöseri med tid, det där att vila. Jag är nåt så vansinnigt rastlös och sitter sällan still mer än en kvart i taget. Det är något att öva på, säger dom. Jag vet inte jag. Det finns ju så mycket man vill göra..! Men de timmarnas sömn idag gjorde gott.

Imorgon är det jobbdag igen, med bl.a. veckans höjdpunkt torsdagsträffen, och sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Nu när orken börjar återvända är jag sugen på mycket utomhustid. Om inte vädret bråkar för mycket så blir det nog minst ett par skogsutflykter. Nu behöver jag inte oroa mig för kalla fötter heller, när jag är ute. Jag fick en present av Chrille:

Underbart!! Nu ska jag och Qvickenicken vara mycket mer i skogen även vintertid!

Pratade med en vän idag, som köpt en fäbod i Dalarna och ska bosätta sig där på heltid nu och börja sitt liv mot självförsörjning i så stor utsträckning som möjligt. Flytta hit, det finns plats för dig med, säger han. Jag som verkligen drömmer om ett helt annat sorts liv. Och som såå gärna vill jobba med djur och odling.
Tänk om? Tänk om man skulle…

Jag är inne på femte året här i Fjugesta nu. Så länge har jag inte bott på en och samma plats sen jag flyttade hemifrån för 30 år sedan. Kanske är det dags att dra upp bopålarna och dra vidare?

Imorgon ska dessa raggsockor ut och åka post. Jag hoppas de kommer att passa på mottagarens fötter, jag har inte träffat personen i fråga och då är det ju knepigt att veta storlek. Fråga ville jag inte heller, för de här sockorna är överraskningssockor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s