Blogga eller inte blogga, det är frågan

Det är nog inte många som läser längre och jag vet inte, jag tycker inte mitt liv är särskilt intressant för andra. Men samtidigt är det väldigt roligt att ha bloggen, den blir ju som en slags dagbok och det är roligt att kunna gå bakåt och läsa, själv. Jag tycker också att det är bra att kunna informera om EDS och hur livet med EDS är och allt det. Det är så förtvivlat få människor som ens känner till EDS – även inom vården – och jag vill berätta för att öka kunskapen och förståelsen. Blanda rent medicinska fakta med att berätta hur det är för just mig och hur vardagen är. Såna saker t.ex.

Vi får se hur det blir.
Jag får försöka skärpa till mig och blogga oftare, för det gör det ju roligare faktiskt. Vi kan ju börja med de fyrbenta snyggingarna. 🙂

14 reaktioner på ”Blogga eller inte blogga, det är frågan

 1. Hej.
  Jag läser dina inlägg varje dag. Du gör min dag. Jag jobbar inte pga en annan sjukdom än den du har. Det är en sak som är gemensam, min sjukdom syns inte heller. Det är mina favoritbloggar och favoritinstagram som gör min dag.
  DU är en favorit.

  Gilla

 2. Hej!
  Jag läser också dina inlägg och är dålig på att kommentera. Faktum är att detta är första gången överhuvudtaget som jag gör det. Kommentera alltså. Vill gärna fortsätta att läsa hur du har det.
  Har det själv tufft, dock ingen sjukdom såsom du. Tycker du är helt fantastisk som orkar som du gör.

  Gilla

 3. Hej hej jag brukar också titta in och följa det som händer dig i vardagen samtidigt som jag hoppas att jag lär mig mer om hur det kan vara att leva med en dold sjukdom och även smärtan. Sen har du massor med härliga foton också ju!

  Gilla

 4. jag läser din blogg o är intresserad av EDS eftersom mina barn är överrörliga o har väldigt töjbar hud

  Gilla

 5. Jag har funderat på samma sak, om jag ska fortsätta blogga… Jag använder ju bloggen till att informera om kommande stickläger också, trist bara att det är nästan det enda jag skriver om numera. Din blogg läser jag men är kass att kommentera alla gånger, ska försöka bättre mig på det 🙂 Kramar min vän!

  Gilla

 6. Det är mer än lugnt på alla bloggar numera. Skriver ju själv, mest som dagbok och främst för jag ska kunna söka och hitta foton sedan.

  Men måste säga jag har blivit dålig på besöka andra sista året.. eller två.

  Gilla

 7. Synd att det blivit så här. En blogg med underbara foton fin text om ett liv och levene. Jag har fortfarande mitt rally jag kör. Men så fel det kan bli byte telefon bokmärken försvann med vinden. Nu är ordningen återställd. Gillar din blogg och dina fina foto. SLUTA INTE!

  Gilla

 8. Hej!

  Jag vill bara säga att jag skulle sakna din blogg om du slutade att skriva. Det inspirerande att det finns andra med kroniska sjukdomar som också kämpar på och ändå ser det positiva i tillvaron. Du har gett mig hopp under mörkare stunder.

  Sen gillar jag ju också både stickning och katter, så vi har även det gemensamt.

  Kram från en som läser mycket men är värdelös på att kommentera!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s