Ännu en ljuvlig morgon, och sockrock

Jag började dagen med taxitjänst (d.v.s. jag skjutsar yngste sonen till hans jobb) som vanligt. Sen blev det långfrukost på McDonalds tillsammans med Stefan. 🙂 Vi gör så ibland, det passar så bra eftersom Stefan jobbar natt inne i stan och slutar lagom till jag ska ut och skjutsa Chrille och så möts vi på McD. Maten där hör inte till min favoriter men just frukostgrejerna är MUMS.

När jag kom hem blev det en promenad i härlig sol här hemma på våran ”gata”. Nu, ett par timmar senare, visar termometern +6 och det droppar från taket. Underbart!!

Och självklart rockar vi sockorna idag! 🙂

En reaktion på ”Ännu en ljuvlig morgon, och sockrock

 1. Har inte instagram därför inlägg här.
  Läser på instagram ditt inlägg från 21 mars. Jag blir så ledsen och upprörd över hur symtomet smärta nonchaleras och även synen på smärta. Det är ett symtom som ska behandlas med smärtstillande eller smärtlindrande. Att ha ständig smärta tar på alla krafter.
  Jag har daglig medicinering av annat slag än smärta. Så jag vill inte bli jämförd med dig på något sätt. Vi har helt olika symtom. Det som är gemensamt att vi behöver daglig medicinering. Jag blir så trött på omgivningens syns på din och min medicinering och på dessa ”vet bäst” människor. Frågorna om jag ska fortsätta med alla dessa mediciner, och om ska jag inte minska på dem, ”det kan ju inte vara bra att äta så många”.
  Så jag blir otroligt ledsen och förtvivlad att du blir behandlad på detta översittar sätt. Du ska få förnyat recept när du behöver punkt slut.
  PS. Du är fantastisk person som orkar jobba.
  Kram okänd Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s